ijsfonteinen online kopen

IJSFONTEINEN ONLINE KOPEN

Op Partyvuurwerk koop je ijsfonteinen van horecakwaliteit tegen de laagste prijzen. In elke gewenste hoeveelheid te bestellen!

IJsfonteinen zijn zeer populair in de horeca. Je komt ze tegen in restaurants, pannenkoekenhuizen, grillrestaurants, cafés en clubs. Maar ook op een feestje thuis zijn ze prima toepasbaar!

Ze worden ook wel feestfonteinen genoemd. Deze naam dekt de lading nog beter, aangezien ze op elk feest te gebruiken zijn. Deze kleine fonteintjes produceren na het aansteken een prachtige zilveren sterrenspray die een extra feestelijk effect geeft op de taart of het dessert.

IJsfonteinen in de horeca, restaurants en clubs

Extra sfeer op feesten in de horeca wordt gecreëerd met ijsfonteinen. Bij het uitserveren van het dessert of bij het presenteren van het ijsbuffet maken brandende ijsfonteinen het feest compleet.

De ijsfonteinen die op handig en goedkoop online zijn te bestellen, zijn van zogenaamde horecakwaliteit. Dat wil zeggen dat ze uitvoerig getest en veilig in gebruik zijn (voorzien van CE-keurmerk), nagenoeg geen rook produceren en vrijwel geen residu uitstoten. Hiermee zijn ze bij uitstek geschikt om toe te passen in horecagelegenheden.

IJsfonteinen voor kinderfeestjes en bruiloften

Op een kinderfeestje zijn ijsfonteinen altijd een gewaardeerd hoogtepunt. Een brandende ijsfontein heeft een magische uitstraling en is vooral voor kinderen een prachtig schouwspel. Door de bijgeleverde voetjes zijn de ijsfonteinen heel eenvoudig op een taart of in een ijscoupe te plaatsen en zodoende veilig aan te steken.

Ook op bruiloften zijn ijsfonteinen echte sfeermakers. Uiteraard voor het brengen van een feestelijk sfeer bij het diner of buffet met de dag gasten, maar zeker ook tijdens de feestavond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bevestigen van 1 of meerdere ijsfonteinen aan de hals van een fles met behulp van de speciale Bevestiging clips  van Handig en Goedkoop. Op deze manier worden champagneflessen op spectaculaire wijze aan uw gasten gepresenteerd!

IJsfonteinen bestellen

Voor het online bestellen van ijsfonteinen bent u bij handig en goedkoop aan het juiste adres. Door onze korte lijnen met de Chinese leveranciers zijn wij in staat om kwalitatief uitstekende ijsfonteinen aan te bieden voor zeer scherpe prijzen.

De ijsfonteinen zijn te bestellen in elke gewenste hoeveelheid. Op handig en goedkoop kunt u ze per stuk, per 5 stuks, per 36 stuks of per karton (864 stuks) bestellen.

Ongeacht het gewenste aantal zorgen wij er voor dat ze binnen 2 werkdagen op het door u gewenste adres afgeleverd worden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »