Klantenservice

Bij Handig & Goedkoop Streven wij naar perfectie,  Zo doen wij ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alle informatie duidelijk is op onze website  Mocht u onverhoopt toch vragen hebben over onze producten of diensten of u wilt een offerte op maat of een grotere hoeveelheid van een product?

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar. Voor algemene vragen kunt u een mail sturen naar [email protected]. Tevens kunt u via onze Facebook pagina @handigengoedkoop uw vraag stellen.

Levertijd
Bij een bestelling op werkdagen van maandag t/m vrijdag voor 12.00 uur wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Helaas is het door Corona momenteel erg druk bij onze bezorgdiensten en daardoor kan het zijn dat het pakketje enige vertraging oploopt. Wij vragen om uw begrip hiervoor.

Verzendkosten

Voor een bestelling tot € 50,00 incl. btw rekenen wij € 6,95 verzendkosten. Vanaf € 50,00 incl. btw verzenden wij de bestelling gratis.

Garantie
Wij verkopen producten van diverse leveranciers. Producten die in de uitverkoop zijn geven wij GEEN garantie daar hier de prijzen ook naar zijn. Als een product direct na aankoop en aantoonbaar niet naar behoren werkt en/of schade vertoont dan storten wij het volledige aankoopbedrag terug.

Retour sturen
Bevalt een product niet dan vernemen wij dit graag en dan kunt u deze, binnen 8 dagen na aankoop en na contact te hebben gehad met ons retour sturen naar ons magazijn op onderstaand adres:

Handig & Goedkoop
Aaltinksweg 16
7451 DX Holten

Na ontvangst van de goederen storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug op de rekening waarmee betaald is op deze webshop. Kosten voor het retour sturen van producten zijn voor uw eigen rekening.